Interieurontwerp Patiowoning Wijchen

Over dit project

Verbouwing eenvoudige patiowoning in Wijchen naar een industrieel droomhuis

Voor deze klant heeft MarStyling een interieurontwerp, elektriciteitsplan en kleuradvies gemaakt voor een te verbouwen patiowoning aan een leuke straat in Wijchen.

 

Ontwerp

De opdrachtgever had de woning gekocht en was van plan het huis helemaal aan te pakken voordat ze erin trokken. Er moesten een aantal bouwkundige ingrepen plaatsvinden zodat het huis helemaal naar wens zou worden. Zo zijn de deuren verplaatst om optimaler gebruik te maken van de verschillende ruimtes. Er zijn nieuwe stalen deuren geplaatst in een industriële look. Door de gehele woning ligt een gietvloer wat een mooi contrast geeft.

 

Entree

Bij binnenkomst in de hal is er meer bergruimte gecreëerd door de wand door te trekken naar de trap. In deze nieuwe wand zijn de toiletdeur en deur van de bergruimte geïntegreerd. De wand heeft een blauwstalen look en heeft een stoere uitstraling.

Woonkamer

Als je door de stalen deur de woonkamer binnen stapt, zie je direct een lang wandmeubel met geïntegreerde tweezijdige gashaard. Het is echt de eyecatcher in de ruimte. Het betonlook vloerkleed en de donkere meubels passen perfect bij de industriële sfeer die de klant zocht.

Keuken

Ook de keuken is geen standaard witte keuken, maar een stoere keuken met zwarte kastjes en een zwart blad. De robuuste houten keukentafel met een onderstel van zwart staal geeft warmte aan de ruimte.

 

Slaapkamer

De slaapkamer is ook meegenomen het interieurontwerp. Ook hier was het de wens van de klant om een industriële sfeer te creëren. Zo zijn de nachtkastjes houten kratten en een oude lockerkast dient als kledingkast.
De klant heeft de verbouwing zelf op zich genomen.

Binnenkort volgen de foto’s van het eindresultaat. 

Category
Particulier