Interieurontwerp Keuken Elst

Over dit project

De opdrachtgevers wilden graag een nieuwe keuken en daarbij niet “gewoon” de keuken vervangen door een nieuwe maar de keuken met eetkamer meer bij elkaar betrekken. MarStyling was al bekend bij de opdrachtgevers vanuit haar werk als loopbaancoach en bij deze vraagstelling dachten ze, even Marielle bellen.

 

 

Wensen

De wensen waren een fijne ruimtelijke keuken, als het kan met kookeiland en meer contact tijdens het koken met elkaar en de gasten aan tafel. De huidige zitkamer is prima en de vloer moest blijven. De keuken moest qua kleur en sfeer ook gaan passen bij het huidige interieur.

 

Ontwerp

Met deze wensen is team Marstyling aan de slag gegaan en heeft een aantal opties ontworpen. De kleuren passen bij het huidige interieur en heeft een tijdloos moderne touch gekregen. De indeling is helemaal veranderd. Er wordt een stukje muur weggehaald voor meer verbinding met de eetkamer. De berging is aangepast en de hoge kastenwand van de keuken is feitelijk in de berging geplaatst. Zo wordt de keuken ruimer en kan er een kookeiland gerealiseerd worden.

De deur van de berging is hierdoor naar de kamerzijde verplaatst.

 

Ook het toilet is aangepast. Deze was aan de kleine kant. Door de wand op te schuiven, wordt het toilet dieper en het halletje ervoor wat compacter. Het toilet is gedraaid en zo ontstaat een ruimer toilet.

 

Realisatie

De tekeningen liggen nu klaar voor de realisatie in de toekomst.

 

 

Category
Particulier