Interieurontwerp Beneden Leeuwen

Over dit project

De inrichting van een nieuwbouwwoning in aanbouw

 

Kim en Sander hebben een nieuwbouwwoning gekocht die elk moment opgeleverd gaat worden.

Ze benaderden marstyling voor hulp bij de indeling van de begane grond met meubels, raambekleding, vloerbedekking, kleuradvies en aankleding.

Wensen en Ontwerp

We hebben de wensen en mogelijkheden uitgebreid met elkaar besproken, uitgebreid de door Kim en Sander gemaakte pinterestborden doorgenomen en vervolgens is MarStyling voor ze aan de slag gegaan.

De keuken was al aangekocht en had nog wat aankleding en aanvulling nodig voor bijvoorbeeld de vrijstaande magnetron die een plekje in de keuken moet krijgen.

De smaken van Kim en Sander liggen op sommige vlakken uiteen en het samenvoegen van hun smaken in het ontwerp was een erg leuke uitdaging.

MarStyling heeft vanuit standaard meubels diverse maatwerkoplossingen bedacht ontworpen zoals het TV meubel, de haard en een aanvulling op de bestelde keuken.

 

Woonkamer/Keuken

 

 

 

Entree/Hal 

Ook de hal/enntree is meegenomen in het ontwerp.

Een standaard garderobekast, aangevuld met stoere schappen en een zwart stalen garderobe stang in de nis maakt dat het een mooi en stoer geheel wordt. De jassen aan de kapstok, de tassen en andere losse spullen in de kast en de entree blijft netjes opgeruimd. Een zwarte jaloezie in het raam, een mooie plant, zwartgrijze deuren en een wand gedeeltelijk voorzien van een kleur, een hangende kast en een houten sculptuur erboven maakt de entree helemaal af.

 

 

 

 

Realisatie

De opdrachtgever is zelf aan de slag gegaan met de aanschaf van alle interieurelementen. Binnenkort kunnen ze gaan verhuizen naar hun fijne en aangeklede nieuwe woning.

Category
Particulier