Interieurontwerp Appartement Wijchen

Over dit project

 

De opdrachtgevers gingen hun woning verkopen en in een appartement wonen. 

Kleiner, levensloopbestendig, maar hoe gaan we dat inrichten, was hun vraag. Voor hun dochter en schoonzoon heeft. MarStyling het tuinontwerp mogen verzorgen en zij gaven aan: ga Marielle eens bellen. Zij kan jullie vast helpen.

Wensen

De meubels moesten grotendeels mee. Een nieuwe keuken en een warme stijlvolle en tijdloze sfeer in hun smaak. Dat waren de wensen.

 

Ontwerp

Met deze gegevens is team MarStyling aan de slag gegaan. Mevrouw houdt erg van rood. In de vorige woning waren er wat rood accenten. Dit hebben we verder uitgebreid door rode tinten in bijvoorbeeld het vloerkleed. Door greige tinten toe te passen wordt het rood zachter en komen de houten meubels en licht houten vloer zachter over. 

 

We hebben een paar opties voor de keuken gemaakt. Met deze gekozen optie kan de eettafel in volle lengte staan en is er een ruime luchtige leefkeuken in het appartement. 

Met een mooi chique behang van Arte heeft de wand een luxe tijdloze uitstraling gekregen.

 

Realisatie

 

De verbouwing van het appartement en de opdrachtgevers wonen nu een aantal maanden met veel plezier in hun nieuwe appartement dat al helemaal als thuis voelt.

 

Category
Particulier